Hostinec Na Bláhovce
Nejkultovnější hospoda v Brně fungující přes 30 let. Přitom strašně jednoduchá, žádný hipsterský místo.
Nejkultovnější hospoda v Brně fungující přes 30 let. Přitom strašně jednoduchá, žádný hipsterský místo.
Že jdou v piivovaru Clock nestádní cestou je poznat od netradičních etiket s robotem po černé šaty výčepních.
Jako v Praze se mi to nikdy nestalo, že bych si skočila po cestě městem jen tak na pivo. V Brně dost často. Ne, nemůže to být tím, že se v Brně chlastá :)
Když se jednou vrátil z práce a z londýnského kanape koukal do stropu, položil si otázku: Jak je asi těžké uvařit po domácku české pivo? Zkusil to na sporáku a dnes vede mini pivovar Bohem Brewery
Z piva se nedělá. K pivu se jí. nevím jestli za to můžou mé moravské kořeny, ale svůj první pivní sýr jsem ochutnala až v pražské hospodě U Zlatého Tygra
Vejdu a mám pocit, že umím cestovat časem. Uvnitř sedí dva týpci, co zapadají do inventáře, za pípou chlápek, co občas přiloží polena do kamen, které jsou oltářem vysokého prostoru zalitého odpolední sluneční září. Prvorepublikové vybavení, příbory i hudba. Na kamnech bublá vývar a když si objednáte topinky, taky vám je na nich opečou. Zkusila […]
Ráda to tu mám pro prostředí, kvalitu a lásku k tradici s moderním nádechem.
Pro mě město miniaturních buřtíků, nejlepšího perníku a červeného piva!