Když mi známý doporučoval novou brněnskou cukrárnu s dorty, zavrtěla jsem hlavou. Sladký miluju, ale musí to být buchty, ne dorty. Čas běžel a pak mi na ten podnik dal znovu někdo tip. Tentokrát však dodal něco, co mě chladnou už nenechalo. Že si tu hrají s kombinacemi a nebojí se ani špaget s parmezánem. Jooo, do dortu! Však se taky jmenují Sorry – pečeme jinak!

Dala jsem si tu sraz s kamarádkou a ochutnaly jsme povidlový dort, kde v těstě byla majonéza. Pokud je to pro vás šokující, rozložte ji na kombonenty a získáte vejce a olej, které jinak při pečení běžně použijete. Ovšem ten citronový s olivovým olejem, rozmarýnem a kandovanými olivami mě dostal do kolen. Od té doby vím, že tu dovedou přetavit do lahodných dortů suroviny jako kopr, cibuli, celer nebo špenát. Kromě toho, že vám upečou jinak, si tu můžete složit z papíru jeřába, aby vám štěstí a zdraví neuletělo. Vysí jich tu pod lustrem už několik tisíc. P.S. geniálně vtipné tu dělají perníčky woodoo!