Není to bistro, restaurace ani sushi bar. Je to izakaja a já už konečně vím, co to znamená. Japonská hospoda s jídlem plným umami a interiérem s retro plakáty z japonských časopisů, modrými paprsky na stropech a lahvemi od saké místo stínítek na lampách. Margita a Martin se zamilovali do Japonska, kde se učili vařit a sbírali inspiraci a několik let pak v Brně pořádali pop-up akce sushi days než do toho praštili a otevřeli v pandemii Manyu. Že vaří fakt skvěle vám dosvědčí jejich stálí japonští zákazníci. Skvostné jsou zdejší gyoza knedlíčky s kachním masem a domácí hoisin omáčkou, které slupnete na předkrm než si vyberete něco dalšího. Může to být opálený v citrusech marinovaný losos nebo třeba okonomiyaki, japonská „pizza“, tedy těstíčko se zelím, cibulí, slaninou a japonskou mayo. Jako puntičkáři vše podávají na japonské keramice. Dát si tu večer manyální sushi je hotová věc, neboť Martin absolvoval tokijskou sushi školu. Colu nevedou, ale zato vám nabídnou yuzu limču, japonské čepované pivo, saké, whisky infuzovanou sezamem nebo švestkové víno. Tohle je hodně velká jízda!