Až slovenský pár ukázal Brnu jak fachčí správný street food. Parkují v mrňavé proluce na Zelném trhu (hned nad prodejnou sýrů Grand Moravia) od úterý do soboty a roletu ve svém food trucku vytahují v 11 hodin. Pokaždé tu hraje parádní hudba.

Střídají druhy trhaného masa (už měli i kačenu a ovci), které si sami tuní včetně omáček. Vše pak vyšvihnou na grilu v rozpečené briošce. Už to by vás mohlo uspokojit a zasytit, ale nebuďte troškaři a objednete si to i s hranclema. Jsou totiž na sádle a fakt dobrý.

Posledně jsem měla nemasovou verzi, kdy náplň tvořilo trio grilovaných sýrů s pomerančovou omáčkou a pistáciemi nebo ossobucco s petrželkovou gremolatou a pecorinem. Kdo by ještě zvládal, může se dorazit dortem. (protože budete mít žízeň, doporučuju se přesunout o 20 metrů dál sem).