maso

Grilovaná květová špička se špenátovo-ředkvičkovým salátem

2. 4. 2016|

Přiznávám, o květové špičce jsem toho, než jsem v řeznictví začala pracovat neslyšela.

Pupek plněný lískovými oříšky s chilli

2. 2. 2016|

Bavilo mě pozorovat hbité prsty řezníků při vázání masa. Na svázaný pečený pupek jsem se chystala dlouho.

Můj měsíc v řeznictví Naše maso

31. 1. 2016|

Na hrudi mi tepe srdce probodnuté kostí, které mám vyšité na černé zástěře připevněné za krkem koženým řemínkem. Je to zvláštní pocit stát v oblíbeném řeznictví poprvé za pultem místo před ním.

Sochař, auditor životního prostředí, hudebník, marketingový mág, psycholog nebo ajťák. Povolání mých kolegů v masně byla různá a tak jsem do bandy srdcařů dychtivých […]

Maso a kobliha

10. 3. 2015|

Bistro hned vedle restaurace Sansho jednoho a téhož majitele, kuchaře a řezníka Paula Daye. Vlídné prostředí, kde se sedí povětšinou na barových stoličkách a skvělé jídlo.