Sametově jemný krém míchám z dýní, másla, třtinového cukru, smetanového krémového sýra, sušeného mléka, vanilky Bourbon a špetky mořské soli.

Doporučuju jen tak na lžičku, na teplý toast, na lívance, do obilných kaší, širokých nudlí s mákem, ke slepování sušenek, k plnění dortů a rolád. Další fantazii se meze nekladou.

obsah: 200 ml sladkého požitku

Dýňové mlslo je sladký krém na mslání. Možná je to krém s neobvyklým názvem, ale s dobrým obsahem. Verzi se slaným karamelem mě poslední dobou baví podávat na grilovaných hruškách. A pokud vám nejvíc sedne jen tak na lžičku, buďte v klidu, dost početná část mých zákazníků se mi přiznává, že skleničku „vylžičkují“ na pár zátahů, i když se ji snaží zasunout co nejdál do lednice. Pokud obsah nehodláte hned, použijte vždy čistou neolíznutou lžičku. Vzhledem k tomu, že nepoužívám žádné konzervanty,  začal by se produkt kazit.


Vločková kaše s Fenomenálním dýňovým mlslem

vlockova-kase-s-fenomenalnim-dynovym-maslem

Suroviny

Pro 1 osobu
Příprava 5 minut

Postup

Vodu se solí přiveďte k varu. Vmíchejte vločky a vařte na mírné teplotě 5 minut.

Do husté horké vločkové kaše vmíchejte lžíci Fenomenálního dýňového másla a podávejte. Můžete ozdobit vlašskými ořechy.