Bistro hned vedle restaurace Sansho jednoho a téhož majitele, kuchaře a řezníka Paula Daye. Vlídné prostředí, kde se sedí povětšinou na barových stoličkách a skvělé jídlo. Předkrm před námi přistál na anglickém porcelánu a doporučili nám ho jíst rukama. Skotské vejce (vejce naměkko obalené v mletém vepřovém s bylinkami a osmažené dokřupava) bylo nádherně šťavnaté a vepřové kůžičky v podobě tenkých proužků s chilli se jen rozplývaly na jazyku. Koláč plněný hovězím se slaninou byl výtečný jak v náplni, tak v těstě (minulý týden prý měli náplň z masa dančího) a dokonce jsem zobla i z vedlejšího talíře s dršťkami v kari. Jen k dezertům byl měla výtku. Koláč se slaným karamelem měl tak tvrdé těsto, že by ho měli podávat se steakovým nožem a ubrala bych na slanosti. A to se ví, že ani ikonickou koblihu jsem si nemohla nechat ujít. Na mě moc obalená v lehce křupavém cukru s takovým množstvím vanilkové náplně, až mi to vadilo. Příště zůstanu jen u masa a rozhodně sem půjdu zase brzo.

Maso a kobliha, Petrská 23, Praha