První kuchařka z románu je na světě!

Kuchařka z románu s vůní kávy a špetkou skořice

I na trhu, který je přesycený se jí daří přicházet s novátorskými nápady. Po své čtrnáctidílné edici Což takhle dát si…, která poprvé ukázala, že i kuchařka může být zpracovaná krásně, zábavně a netradičně, je toho důkazem i nová Kuchařka z románu s vůní kávy a špetkou skořice.

Recepty inspirované románem Muž s vůní kávy, žena se špetkou skořice voní nejen po těchto dvou surovinách, ale také po koriandru, limetkách, třtinovém rumu nebo kokosovém mléku. Zároveň tu má prostor i česká klasika, která s mírným vyšperkováním dokáže očarovat cizince i našince.

Co by chutnalo Fernandovi? Co by uvařil Oskar? A co by na to řekl Adam? Stejně jako je román o vztazích Nely k těmto mužům, tak je kuchařka o tom, co by tyto postavy měly na talíři.

Svěží neotřelé recepty a nádherné fotografie zaručují, že s touto kuchařkou se nudit nebudete. A nemusíte k tomu nutně znát román, ze kterého vznikla.

kucharka-z-romanu-s-vuni-kavy-a-spetkou-skorice-ioba1

Cena 399 Kč

Koupit

Ukázky z obsahu

 Recenze časopisu Apetit

recenze

Reakce čtenářů

Fotky jsou krásné a kuchařka skvělá. Jéééžišek mi ji přinesl a jsem nadšená. Jen tak dál.
Dana Kundrátová
Tahle knížka vás bude inspirovat nejen v kuchyni. Po jejím přečtení totiž máte chuť jít buď vařit, nebo si běžet pro letenku na druhý konec světa…
časopis Apetit
Mně na těch receptech asi – kromě kouzelného splynutí chutí – těší to, že jsou neuvěřitelně jednoduché a i v mé miniaturní a minimálně vybavené kuchyni naprosto proveditelné. Smekám před tebou. Vymyslet chutný recept je umění, ale vymyslet ho tak, aby byl jednoduchý, je asi dar od kulinářských bohů.
Julie Buzalková
Lenka si nepotrpí na složité úpravy, kouzlo jejích receptů spočívá v nápaditosti, originálních kombinacích surovin a nečekaných chutích. Dalo by se říct, že má svůj typický autorský rukopis – i díky tomu nemůžete mít pocit, že si kupujete kuchařku s recepty, které už jste tu či onde viděli. Jsou totiž skutečně původní. Autorka si svá jídla tentokrát i sama nafotila, ve velkých detailech jsou k nakousnutí. Vznikla tak skrznaskrz autorská kuchařka s velkou osobní investicí.
časopis Gurmet
Já si řek, že nový kuchařky nekupuju páč jsem dost geniální a požehnanej, že jo. Ale asi udělám vyjímku a moc se těším na tvojí. A abys byla potěšena, Tak poslední mine kuchařka byla podepsaná z NOMA.
Dan Syrový, chocolatier

 

Tato kuchařka se opět probojovala do finále mezinárodní prestižní soutěže Gourmand World Cookbook Awards! 

Fotky z křestu ve zmrzlinárně Angelato

Servírovaly se tři druhy zmrzliny inspirované chutěmi kuchařky.

Kmotrem byl fotograf František Ortmann.

Udělejte radost sobě nebo blízkým!

Koupit